CURSUSSEN & WORKSHOPS
Klembord met tekst cursus interieurstyling

Voor degene die de voorkeur én de tijd heeft om zelf met het interieur aan de slag te gaan, biedt Studio E. interieur de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshopbasiscursus en vervolgcursus interieurstyling en de masterclasses verlichting en moodboards. Wil je een digitaal 3D ontwerp van het interieur leren maken? Dan kun je daarvoor de cursus SketchUp volgen.


Omdat Studio E. interieur ervoor kiest de cursussen, workshops en masterclasses aan kleine groepen te geven (de studio biedt ruimte om op 1,5m afstand van elkaar te zitten), is er veel tijd en aandacht voor de interieurprojecten van de deelnemers. 


Uit ervaring is gebleken dat mede door de enthousiaste inbreng van de deelnemers en de prettige, open sfeer die er tijdens de cursussen, workshops en masterclasses heerst, er niet alleen van de gegeven theorie wordt geleerd, maar ook zeker van elkaar!

Afbeelding Agenda Cursus Workshop Interieurstying
AGENDA

De verschillende workshops en cursussen starten op meerdere momenten in het jaar. 


Zo biedt Studio E. interieur jou de gelegenheid om deel te nemen op het moment dat het jou het meest schikt. Hieronder vind je het overzicht van de lesdata van de cursussen, workshops en masterclasses.

DIRECT NAAR WORKSHOP INTERIEURSTYLING
DIRECT NAAR CURSUS INTERIEURSTYLING
DIRECT NAAR CURSUS SKETCHUP
DIRECT NAAR VERVOLGCURSUS INTERIEURSTYLING