CURSUS SKETCHUP
INTERIEURONTWERP HUISSEN SKETCHUP 3D TEKENING
Voorlopig ontwerp keuken interieuropdracht Arnhem door Studio E. interieur

De cursus SketchUp van Studio E. interieur is voor iedereen geschikt die zijn/haar interieurontwerp in een digitale 3D-tekening wil maken. Je hoeft geen computer-prof te zijn om SketchUp onder de knie te krijgen, maar enige PC-handigheid is wel fijn.


In 4 bijeenkomsten van 2,5 uur leer je het 3D tekenprogramma SketchUp volledig kennen. Aan de hand van opdrachten van de docente leer je stapsgewijs hoe je alle tools van SketchUp moet gebruiken. 


De informatie die je tijdens de cursus krijgt aangeboden, is als naslagwerk in een cursusmap verwerkt. Zeer handig als je thuis met SketchUp aan de slag gaat!


De groep cursisten bestaat uit maximaal 4 deelnemers, zodat er alle aandacht is voor de individuele voortgang. 


Tijdens de cursus gebruik je 'Try SketchUp' die op de website SketchUp van SketchUp te downloaden is. Deze versie is gratis en ideaal voor privé-interieurprojecten en educatief gebruik. Het gebruik van SketchUp is toegestaan zolang het niet commercieel gebruikt wordt. Wil je SketchUp zakelijk gaan gebruiken, dan is er SketchUp Pro beschikbaar. Voor de cursus heb je voldoende aan 'TRY SketchUp'.


WIL JE NA EEN TIJDJE CHECKEN OF JE SKETCHUP NOG STEEDS GOED TOEPAST? DAN ZIJN DE 2 EXTRA LESSEN SKETCHUP WELLICHT IETS VOOR JOU. MET HET MAKEN VAN EEN TINY HOUSE WORDEN AL JE SKETCHUP-SKILLS NOG EENS AANGESPROKEN EN KUN JE JE VAARDIGHEID VERBETEREN WAAR DAT NODIG IS.


WAT HEB JE NODIG?

Voor deze cursus hoef je geen eigen interieurontwerp mee te nemen. Wel heb je een laptop nodig waarop SketchUp Make is gedownload. Ga voor de laatste actuele SketchUp Make versie  naar de website van SketchUp. 


Tijd. Tijd heb je ook zeker nodig. Om je het programma goed eigen te maken, zal je er vaak mee moeten werken. Tijdens de cursus krijg je daarom ook opdrachten die je thuis uit moet werken (na les 1, 2 en 3). Ga er van uit dat je elke keer zo'n 8 uur nodig hebt voor een huiswerkopdracht.

Klembord met tekst agenda
LOCATIE, CURSUSDATA EN PRIJS

De cursus wordt op 4 ochtenden (10-12.30u) of middagen (13-15.30u) gegeven in de ontwerpstudio. De ontwerpstudio van Studio E. interieur bevindt zich aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem.


De cursus SketchUp wordt gegeven op:

- maandag  7 + 14 + 28 nov (4E bijeenkomst in overleg met cursisten 13-15.30U

- DONDERDAG  19 + 26 januari, 9 + 16 februari 10-12.30U


De prijs van deze cursus en het cursusmateriaal bedraagt €450,- (incl. BTW) per persoon. Voor koffie/thee met iets lekkers tijdens de lessen wordt gezorgd.DE 2 EXTRA LESSEN WORDEN GEGEVEN OP:

- dinsdag 1 + 8 november 13-15.30U

- DonderDAG 9 + 16 maart 10-12.30U


DE PRIJS VAN DEZE 2 LESSEN BEDRAAGT €250,- (INCL. BTW) PER PERSOON. VOOR KOFFIE/THEE MET IETS LEKKERS TIJDENS DE LESSEN WORDT GEZORGD.


INSCHRIJVING

Gebruik onderstaand contactformulier om je in te schrijven voor de cursus SketchUp van Studio E. interieur. Je ontvangt vervolgens een inschrijfbevestiging en betaalgegevens. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het sturen van cursusinformatie en facturatie en zullen níet met derden gedeeld worden.

STARTDATUM 7 november
STARTDATUM 19 januari
2 extra lessen op 6 + 13 december
2 extra lessen op 9 + 16 maart