VERVOLGCURSUS


De Vervolgcursus Interieurstyling is speciaal bestemd voor cursisten die de Basiscursus Interieurstyling van Studio E. interieur hebben gevolgd. De cursus bestaat uit 9 gevarieerde bijeenkomsten die verbreding en verdieping geven op de informatie die is aangeboden tijdens de basiscursus.


Maquette_klaar_6
DDW
CILO

WAT LEER JE TIJDENS DE VERVOLGCURSUS?


Zoals gezegd sluit de 

vervolgcursus interieurstyling aan op de basiscursus interieurstyling. 


Waar de cursisten bij de basiscursus kennismaken met een plattegrond, ligt er bij de vervolgcursus een nieuwe uitdaging voor de cursisten te wachten. Er wordt namelijk een maquettegemaakt van een interieurproject. Daarnaast krijg je ook de gelegenheid om je plattegrond in een digitaal programma te maken.

De kennis over meubels, ontwerper, verlichting en interieurmaterialen zal worden uitgebreid door het bezoeken de Dutch Design Week in Eindhoven en woonwinkel CILO in Zutphen.


Om nog meer te weten te komen over interstijlen, staat er een aantal lessen in het teken van interieur-en architectuurgeschiedenis. 

De cursisten maken over een zelf gekozen onderwerp uit een bepaalde periode of kunststroming een presentatie. Aan de hand van een moodboard en/of digitale presentatie laten de cursisten zien in welke ontwerper, interieurstijl of fabrikant zij zich meer verdiept hebben.


Tot slot nemen we ook een kijkje in de toekomst. 

Welke trends zie je, welke ontwikkelingen zijn er gaande en wat betekent dat voor de interieurs?


BENODIGDHEDEN


Studio E. interieur zorgt voor de benodigde materialen en een handige map waarin je jouw ontwerpen, plattegronden en moodboards kunt opbergen.

Voor het maken van de digitale plattegrond met indeling is een laptop (iPad of Tablet is ook prima) nodig.

Tijdens de vervolgcursus interieurstyling wordt er een maquette gemaakt die eenvoudig met behulp van een schoenendoos te maken is. 

Voor degenen die de maquette een professioneel tintje willen geven, kunnen de maquette maken met behulp van foamboard. 

Een foamboard-pakket is te bestellen via Studio E. interieur.


LOCATIE, DATA EN PRIJS


Er worden 7 lessen gegeven in de ontwerpstudio van Studio E. interieur aan de Zijpendaalseweg 91 in Arnhem. 

Deze lessen starten om 19.30 uur en zijn om ca. 22.00 uur afgelopen. 


Omdat de groep deelnemers uit maximaal 6 personen bestaat, is er voldoende ruimte in de studio om op 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen zitten.


Het bezoek aan woonwinkel CILO in Zutphen staat gepland op vrijdag 9 oktober van 10.30 uur tot 13.00 uur en het bezoek aan de Dutch Design Week is op vrijdag 23 oktober van 10.30 uur tot ca. 15.00 uur. 

Deze externe locaties hanteren de COVID-19 maatregelen volgens de RIVM-voorschriften.


De cursusprijs voor de 9 bijeenkomsten, alle entreetickets, de basis-cursusmaterialen (excl. foamboardpakket) bedraagt €525,- per persoon (incl. BTW). 

Een foamboard-pakket, wat bestaat uit een foamboard van A3-formaat, een afbreekmes, een stalen liniaal en een snijmat, kost €50,- (incl. BTW).


Reeds geplande data:


  • Woensdag 9 september (les)
  • Woensdag 16 september (les)
  • Woensdag 30 september (les)
  • Woensdag 7 oktober (les)
  • Vrijdag 9 oktober (CILO)
  • Woensdag 21 oktober (les)
  • Vrijdag 23 oktober (Dutch Design Week)
  • Woensdag 28 oktober (les)
  • Woensdag 11 novemberi (les)

Er zijn nog 4 inschrijvingen mogelijk.