OVER ONS
STUDIO E. INTERIEUR ARNHEM VOOR MAATWERK INTERIEURADVIES, CURSUSSEN & WORKSHOPS INTERIEURSTYLING EN SKETCHUP.

Studio E. interieur uit Arnhem is in 2009 door Esther roerdink opgericht met de intentie om interieurs meer passend te maken bij de wensen van de gebruikers. De kunst is om mogelijkheden te zien en op originele wijze te verwerken in het interieur. Dat is nou juist de kracht van een uniek interieur!


Eigenaresse Esther roerdink heeft werkervaring als leidinggevende en opleidingsfunctionaris bij de Bijenkorf in Arnhem en als leerkracht in het basisonderwijs. Met deze werkervaring, aangevuld met de vooropleiding aan de Arnhemse kunstacademie ArtEZ, diverse interieurstylingcursussen en een volledige verbouwing van haar eigen woning, werd de basis gelegd voor Studio E. interieur.


Naast een werkplek aan huis, heeft Esther ook een ontwerpstudio aan de Zijpendaalseweg in Arnhem, waar zij de interieuradviezen uitwerkt en de cursussen en workshops geeft. 


Als zelfstandig onderneemster, oud-bestuurslid van AMHC Upward, moeder van 3 jongens en met aandacht voor haar sportieve en sociale activiteiten, weet Esther als geen ander dat werk-/ woon-/ leefbehoeften voortdurend in beweging zijn. Zij ziet het dan ook als uitdaging om met een interieur daar adequaat op in te spelen. Ook voor de lange termijn!


Typisch Esther: Op haar enthousiaste, persoonlijke manier weet zij op een heel prettige wijze anderen tijdens de cursussen te motiveren hun interieur te analyseren en woonwensen vorm te geven. De openheid waarmee zij opdrachtgevers met hun interieuropdrachten benadert, stimuleert de creativiteit en vergroot de wederzijdse betrokkenheid. Dankzij haar netwerk kunnen ontwerpen tot in de details worden uitgevoerd.


In 2021 heeft Esther samen met Ed van der veen en Ronald Westerhuis designverlichting op de markt gebracht. De ontwerpen vind je op www.studioeedesign.nl

ESTHER VAN DEN ELSAKER
RECENSIES