Featured

RECENSIES

RECENSIES

03.02.2022 interieuradvies


VOOR HET BEPALEN VAN DE KLEUREN EN BEHANG OP DE MUREN IN ONS HELE HUIS, HEBBEN WE ADVIES INGEWONNEN BIJ STUDIO E. INTERIEUR. EEN GEWAAGD KLEURENPALET EN MOOI BEHANG WERD ONS GEADVISEERD, WAAR WE ZELF NIET AAN HADDEN DURVEN DENKEN. 

EEN SCHILDER EN BEHANGER UIT HET NETWERK VAN STUDIO E. INTERIEUR HEEFT MET ZIJN TEAM DE MUREN IN ONS HUIS SNEL EN VAKKUNDIG GESCHILDERD EN BEHANGEN. 

EEN PRACHTIG RESULTAAT IS HET GEWORDEN. VEEL DANK.


ANNEMARIE EN WILLEM

27.01.2022 workshop INTERIEURSTYLING


IK HEB EEN HELE LEUKE DAG GEHAD VOL IDEEËN EN TIPS VOOR MIJN EIGEN HUIS. ESTHER GEEFT HEEL PRETTIG EN ENTHOUSIAST LES EN ALLES WAS TOP VERZORGD. BEDANKT!

15.10.2021 CURSUS INTERIEURSTYLING + MASTERCLASS MOODBOARDS


SAMEN MET EEN VRIENDIN DE CURSUS INTERIEURSTYLING BIJ ESTHER GEVOLGD. EEN ONTZETTEND LEUKE EN LEERZAME ERVARING. WE WAREN ZO ENTHOUSIAST, DAT WE VERVOLGENS OOK NOG EEN MASTERCLASS MOODBOARDS HEBBEN GEVOLGD. OOK HIERBIJ ZOVEEL GELEERD EN HET WAS OOK GEZELLIG.

08.11.2020 WORKSHOP INTERIEURSTYLING


Vandaag de workshop interieurstyling gevolgd bij Esther. Vol enthousiasme vertelt ze over alles wat komt kijken bij het inrichten van je woning. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen en zelf aan de slag te gaan, waarbij ze je begeleidt.

02.11.2020 CURSUS INTERIEURSTYLING + INTERIEURADVIES OP LOCATIE


Ik ben begonnen bij Esther met het volgen van de interieurcursus. Dit op aanraden van een vriendin. Dit beviel erg goed; het waren leerzame & gezellige avonden. 


Vervolgens heeft Esther ook in de situatie thuis mee gekeken. Esther heeft een hoop ideeën gegeven en een verlichtingsplan waar we zelf niet uit waren gekomen.


TANJA

20.09.2020 EXCLUSIEVE WORKSHOP VOOR 2 PERSONEN


Vorige week samen met mijn zus de workshop interieurstyling gevolgd. 


Wist zelf eigenlijk al goed wat ik wilde met de ruimte, maar door de tips en aanwijzingen van Esther nu nog verder uitgefilterd en heb nu echt een compleet beeld van hoe het moet gaan worden. Was net het laatste zetje dat ik nodig had en durf nu echt met een gerust gevoel aan de uitvoering te beginnen. 


Dankjewel Esther

04.11.2019 CURSUS + VERVOLGCURSUS INTERIEURSTYLING


Omdat interieur styling steeds meer mijn interesse kreeg ben ik gaan zoeken naar cursussen of opleidingen in de omgeving van Nijmegen. Ik ben heel blij dat ik voor de basiscursus en vervolgcursus interieurstyling van Studio E heb gekozen! 

Esther straalt liefde voor het vak uit in haar lessen. Ook is de sfeer heel ontspannen en gezellig. De excursies in de vervolgcursus zijn de kerst op de taart. 


Als je met plezier studeert, leer je het meeste denk ik. En was voor mij bij Studio E het geval.


MIEKE

04.10.2019 UITGEBREID INTERIEURONTWERP WONING


We hebben Esther een flinke uitdaging gegeven: een ontwerp maken voor een huis dat voelt als een thuis, voor 2 mensen met een totaal andere smaak. Samen kwamen we er niet uit en dus mocht Esther een poging wagen. 


Esthers daadkrachtige aanpak werkte perfect voor ons: ze luisterde goed, vroeg veel door en kwam met veel suggesties en ideeen waarop wij mochten "schieten". Wat uiteindelijke resulteerde in een ontwerp waarin we ons beiden herkenden en prettig bij voelden. 


Vervolgens heeft Esther ons geholpen met de selectie van de meubels en accessoires. "Doe ons maar een boodschappenlijstje", was voor ons de ideale aanpak. 


Doordat Esther ons erg goed aanvoelde, konden we met dat lijstje vervolgens snel kiezen en kopen. Top samenwerking, en ook nog eens een heel gezellig proces!


LEONIE

27.08.2019 CURSUS INTERIEURSTYLING


Esther weet op een ongedwongen en gezellige manier haar kennis heel goed over te dragen aan de cursist. De cursus interieurstyling die ik bij haar volgde, heeft mij echt inzicht gegeven in de verschillende zaken waar inrichten over gaat, waardoor doordachte keuzes gemaakt kunnen worden die bij het huis passen! De kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht tijdens de avonden vond ik erg fijn! 


HARMIEN

18.06.2019 CURSUS INTERIEURSTYLING


Esther leren kennen tijdens cursus interieurstyling vlak voordat ik de sleutel kreeg van een jaren 30 woning in arnhem! Interieurcursus bevat zowel theorie, achtergrond, goede afwisseling maar ook vooral direct toepasbaar daarnaast weet ze het op een leuke manier te brengen! Inmiddels midden in de verbouwing en veel zaken al kunnen toepassen!


ERIC

31.05.2019 INTERIEURADVIES OP LOCATIE


Esther heeft ons goed geholpen met wat inrichtingsvragen van ons nieuwe huis. 

Om te beginnen (altijd lastig) de verfkleur en houtkleur. Hierin heeft Esther ons op de goede weg geholpen waarbij ze zeer duidelijk en standvastig adviseerde, zeer welkom als je weinig ervaring hebt met inrichten en snel twijfelt. 

Ze is met ons door het huis gegaan en heeft ons allerhande adviezen gegeven, van de badkamer en kast in de slaapkamer tot de kleur en stof van de bank en de vorm en omvang van de boekenkast in de woonkamer. Esther gaf ons hiermee een juiste richting aan en verraste ons door haar inzichten en manier van kijken. 


Kortom, Esther heeft ons zeer goed geholpen, ze is een erg prettige en professionele interieuradviseur. We komen graag nog eens bij haar terug.


SASKIA

29.05.2019 CURSUS INTERIEURSTYLING


Superleuke cursus Interieurstyling, goede opbouw, individueeltoepasbaar, gevarieerd, inspirerend mede door de interactievesfeer, en met zoveel plezier gegeven!


WIDEL

06.2018 WORKSHOP INTERIEURSTYLING


Geweldige workshop interieurstyling gehad bij Esther. Professioneel, warm, leerzaam en persoonlijk. Weet zich heel goed in te leven in de persoonlijke voorkeur en wensen van de klant. Aanrader!


CHARLOTTE

01.2018 SAMENWERKING DIVERSE INTERIEURONTWERPEN 


7 Jaar geleden heb ik Esther leren kennen bij haar interieur styling workshop. Inmiddels werken Esther en ik veel samen aan 3D impressies van o.a. interieurs. Esther is een perfectionistische vakvrouw met een echte passie voor haar werk. Altijd op zoek naar iets unieks, iets wat haar werk onderscheidt van anderen. 

We gaan samen nog veel mooie dingen maken!


BOB

10.2015 INTERIEURONTWERP KEUKEN


Esther heeft super goed meegedacht bij de nieuwe inrichting van onze keuken. Ze voelde heel goed aan wat wij wilden en gaf fijn een nuttige tips. Ze heeft heel veel kennis van zaken en was ook heel benaderbaar voor vragen.


 Karolijn van Ginneken

03.2014 SAMENWERKING INTERIEURONTWERP ARNHEMSE MONTESSORI SCHOOL


Ik heb nauw met Esther samengewerkt bij een uitdagend interieurproject. Tijdens dit project heb ik haar leren kennen als een professioneel en bekwaam ontwerpster met oog voor detail. Ze weet functie en design goed op elkaar af te stemmen. Eigen stijl en wensen van de opdrachtgever weet ze feilloos in balans te brengen.


DENNIS